Xbox Series X akció
dreampage 2023. Nov. 10.

2023. november 10-től 19-ig számos Xbox Series X gépcsomag olcsóbban kapható a magyarországi kereskedőknél. A korlátozott idejű akcióban akár játékkal együtt is megvásárolható a Microsoft legerősebb konzolja.

Tombol az őszi játékszezon, és hamarosan belépünk a hagyományos, ünnepi bevásárlási időszakba is, amikor sokan gondolkodnak azon, milyen konzolt kellene választaniuk. A Microsoft most könnyebbé (vagy nézőpont függvényében épp nehezebbé) teszi a választást, időszakos Xbox Series X gépcsomag akció indult ugyanis.

A kedvezményes időszak 2023. november 10-től 19-ig tart, és ennek keretében több Series X konzolcsomag olcsóbban kapható a magyarországi kereskedőknél. A becsült fogyasztói ár 219.990 Ft, de bizonyos helyeken akár 199.990 forintért is be lehet szerezni a legerősebb Xboxot, játékkal együtt is. Érdemes tájékozódni a hazai videójátékos boltokban és műszaki áruházakban (a hivatalos partnerek listája megtalálható az Xbox.com-on).

Az Xbox Series X jelenleg többféle gépcsomagban is elérhető, más-más játékokkal, köztük a legfrissebb, legnagyobb megjelenésekkel összecsomagolva is. Érdemes tehát alaposan körbenézni, és tájékozódni az egyes csomagok áráról, ezek között ugyanis kereskedőtől és kiszereléstől függően eltérések lehetnek.

Az Xbox Series X-ről minden további információ elérhető a hivatalos honlapon.