Xbox Tavaszi Vásár
dreampage 2024. Apr. 05.

Kezdetét vette a 2024-es Xbox Tavaszi Vásár, amelynek keretében több, mint 900 Xbox játék vásárolható meg nagy, akár 75%, egyes esetekben még nagyon kedvezménnyel. A játékok mellett DLC-k és speciális kiadások és csomagok is bekerültek az akcióba.

Több, mint 900 akcióval, illetve ezernél is több tétellel kezdetét vette a 2024-es Xbox Tavaszi Vásár, amely konzolos játékok, kiegészítők, különleges kiadások és csomagok egész garmadáját tartalmazza,  akár 75% kedvezménnyel – de vannak játékok, amiket még ennél is olcsóbban meg lehet most szerezni. A kiemelt címek között olyan, viszonylag friss megjelenések is helyet kaptak, mint a Skull and Bones, a Baldur’s Gate 3 vagy a Suicide Squad: Kill the Justice League, de olyan produkciók is jelentős kedvezménnyel szerezhetők be, mint a Prince of Persia: The Lost Crown, a Mortal Kombat 1, a Diablo IV vagy a Forza Motorsport. Nem is lehet felsorolni mindent, de az kijelenthető, hogy a legnagyobb játékoktól az indie címekig, a japán kalandoktól híres gyűjteményekig sok minden bezsákolható a mostani akció keretében.

Az Xbox Tavaszi Vásár két hétig, április 18-ig tart, addig érdemes beszerezni a kívánt digitális játékokat. Az akció hivatalos oldala elérhető az Xbox.com-on, vagy a fenti képre kattintva.