Xbox @ Tokyo Game Show 2024
dreampage 2024. Sep. 06.

Szeptember végén a japán fővárosban tartják a hagyományos Tokyo Game Show-t, amelyen az Xbox is ott lesz hivatalos formában, és saját műsorral is jelentkezik, benne saját fejlesztésű és külsős produkciókkal, az ázsiai régióra koncentrálva.

Az év utolsó nagy videójátékos kiállítása és rendezvénye a hagyományosan ősszel megrendezett Tokyo Game Show, amelyen felvonulnak a legnagyobb japán és ázsiai fejlesztők, kiadók, valamint a konzolgyártók is hozzák saját legfontosabb bejelentéseiket és játékkínálatukat. A 2024-es rendezvényen az Xbox is képviselteti magát, ráadásul saját műsorral is jelentkezik. Az Xbox TGS 2024 élő adásban láthatóak lesznek az Xbox Game Studios, a Bethesda és az Activision-Blizzard legfontosabb játékai, illetve külsős japán és ázsiai partnerek újdonságai, köztük sok olyan játék, amely Xbox Game Pass-ba érkezik.

Mikor lesz a műsor?

  • 2024. szeptember 26-án, magyar idő szerint 12:00 órakor.

Hol lehet nézni?

Xbox szempontból is érdekes lesz tehát az idei Tokyo Game Show, érdemes lesz nézni a műsort, különösen a japán játékok kedvelői számára. A rendezvény további részletei és menetrendje megtalálható a hivatalos honlapon. Ami a közösségi médiát illeti, érdemes az Xbox Japan oldalát követni, és az #XboxTokyoGameShow hashtaggel beszállni a párbeszédbe.