Xbox x Oreo Együttműködés
dreampage 2023. Feb. 27.

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy az Xbox és az Oreo közös akcióba kezd, amelynek eredményeképp Xbox témájú, korlátozott mennyiségben elérhető Oreo kekszek lesznek elérhetőek Európa több országában, így Magyarországon is.

Ilyen jellegű együttműködésre most először van példa az Xbox és az Oreo – a világ elsőszámú kekszgyártója – között, amelynek köszönhetően Európa 22 országában új, különleges kiadású csomagok lesznek elérhetők. Ezeken a korlátozott kiadású kekszeken látható lesz az Xbox logó, az irányválasztó, és az ikonikus A, B, X, Y gombok is. A különleges kekszek szkennelésével, vagy a videójátékokban megszokott cheat kódok megtalálásával ráadásul a rajongók többféle jutalmat is megszerezhetnek.

A jutalmak között szerepelnek OREO témájú játékbeli tartalmak a Halo Infinite, Sea of Thieves és Forza Horizon 5 játékban, és rengeteg napi nyeremény, például Xbox Series S konzolok, Xbox sztereó fejhallgatók és Xbox Game Pass Ultimate tagságok. Még egy „ünnepi élmény” is várja a családokat főnyereményként, bár ennek elérhetősége régiótól függ.

Az OREO Xbox Special Edition kekszek korlátozott kiadásúak, és csak a készlet erejéig kaphatók, úgyhogy érdemes őket a boltok polcain keresni 2023 januárjától.