Game Pass: Június második fele

A júniusi bejelentések után itt az ideje, hogy folytatódjon az Xbox Game Pass kínálatának bővülése. A hónap fennmaradó heteiben öt további cím érkezik, köztük egy legendás trilógia, egy híres akciójáték, és a régen várt FIFA 22.

Bemutatkozott a Starfield

A 2022-es Xbox & Bethesda Games Showcase legnagyobb eseményeként gameplay formában is bemutatkozott a Bethesda Game Studios fennállásának legnagyobb játéka, az Xbox exkluzív Starfield. 2023-ban indulunk a csillagok közé.

Diablo IV gameplay bemutató

2023-ban elszabadul a pokol, remélhetőleg a legjobb értelemben. A Blizzard Entertainment bemutatta az első gameplay jeleneteket a Diablo IV-ből Xbox Series X-en, és lerántotta a leplet egy új karakterosztályról is.

40. évfordulós frissítést kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft legrégebben futó játéksorozata a Flight Simulator, amely idén novemberben klasszikus repülőkkel, helikopterekkel és vitorlázó gépekkel ünnepli a franchise fennállásának 40. évfordulóját.

Forza Motorsport gameplay bemutató

Öt év után végre teljes valójában bemutatkozott a Forza Motorsport következő része, amely 2023 tavaszán érkezik Xbox Series X|S konzolokra és PC-re. A fejlesztő Turn 10 Studios komoly újgenerációs funkciókat ígér.

Xboxra érkezik a Persona sorozat

A 25 éves Persona sorozat három tagja idén ősszel Xbox konzolokra és PC-re is megérkezik, ráadásul egyenesen az Xbox Game Pass kínálatába. Ezzel a JRPG rajongók egy régi kívánsága teljesül, és fejest ugorhatnak az Atlus univerzumába.

Xbox & Bethsda Games Showcase június 12-én

Bár az E3 idén elmarad, mi nem maradunk a szokásos nyári videójátékos műsorok nélkül. A Microsoft bejelentette, hogy június 12-én, magyar idő szerint este héttől élőben jelentkeznek nagyszabású műsorukkal.

Samsung tévékre érkezik az Xbox Felhőalapú Játék

Hamarosan egy 2022-es Samsung Smart TV és egy Bluetooth kontroller is elég lesz ahhoz, hogy Xbox játékokkal játsszunk, köszönhetően az új, okostévékre fejlesztett Xbox alkalmazásnak. A jövőben még egyszerűbben érhetjük el a felhőalapú játékokat.

Magyarországon is elindult az Xbox Design Lab

Megújult, kibővült, és még több régióban vált elérhetővé az Xbox Design Lab szolgáltatás. Június 9-től a magyar játékosok is tervezhetnek és rendelhetnek maguknak egyedi Xbox kontrollert a hivatalos weboldalon keresztül.

Ingyenes játékok: 2022. június

Egy építész, egy felfedező, egy húsfiú és egy koponya találkozik. Nem, ez nem egy vicc kezdete, hanem a júniusi ingyenes játékok listája, ami az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagokra vár a következő hónapban.

Game Pass: Június első fele

Bérgyilkosok, lovagok, űrhajósok és nindzsák játsszák a főszerepet június első felének új Xbox Game Pass játékaiban. A Microsoft által közzé tett lista alapján hat címmel bővül a szolgáltatás kínálata, lehet készülni szabadidővel.

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick kiegészítő

A mozifilmmel egy időben a Microsoft Flight Simulatorba is bekerültek a várva várt Top Gun tartalmak, így most már az Xboxos és PC-s pilóták is beléphetnek a veszélyzónába.

Xbox FanFest Watch Party nyereményjáték

Nyerj páros repülőjegyet Madridba, és nézd élőben az Xbox FanFest eseményt, egy kétnapos utazás keretében, a Microsoft játékának köszönhetően!

Game Pass: Május második fele

Széles és változatos játékkínálat érkezik az Xbox Game Pass kötelékébe május második felében. Vívhatunk második világháborús csatákat, építhetünk dinoszaurusz-parkot, és számos új premier címnek örülhetünk a következő hetekben.

Június 21-én érkezik a Fall Guys

Hosszas várakozás után, idén nyáron Xbox konzolokra is megjelenik az utóbbi évek egyik legnépszerűbb multiplayer játéka, a Fall Guys. A produkció ráadásul modellt is vált, és mindenki számára ingyenes lesz.

LEGO Star Wars Xbox Series S nyereményjáték

Május 4 legyen mindenkivel! A Microsoft különleges nyereményjátékkal ünnepli a Star Wars napot. Összesen 12, egyedi festésű Xbox Series S vár gazdára, melyeken egy-egy LEGO Star Wars karakter pózol. A többi a szerencse dolga.

Elindult a Halo Infinite második szezonja

Akcióba lendülnek a magányos farkasok, mert megérkezett a Halo Infinite ingyenes multiplayer módjának új fejezete. A 2. évad új pályákat, játékmódokat, és egy új, 100 szintes Battle Pass-t jelent, összesen 180 jutalommal.

Game Pass: Május első fele

Jégkorong, háborús dráma, vadonatúj japán produkciók és indie játékok alkotják az Xbox Game Pass kínálatának 2022 májusi első hullámát. Összesen hét cím érkezik a kínálatba, senki nem fog unatkozni az előttünk álló hónapban.

Ingyenes játékok: 2022. május

Színes-szagos játékkínálattal zárja az idei tavaszt a Microsoft. Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagok négy különleges, egyedi alkotást tölthetnek le ingyen 2022 májusában, melyet szó szerint az állati kalandok uralnak.

Elindult a Minecraft Dungeons második szezonja

Fénylő éjszakák várnak a Minecraft Dungeons játékosokra, miután megérkezett a Luminous Night frissítés, új élményekkel, kihívásokkal, jutalmakkal és játékmeneti javításokkal. A fejlesztők soha nem látott rejtélyeket ígérnek.