Game Pass: Szeptember első fele

Disney álomvilág, vonatok, parkolás és kőkemény metál is várja a játékosokat a friss Xbox Game Pass kínálattal. 2022 szeptemberének első két hetében változatos és izgalmas kínálat érkezik, kicsiknek és nagyoknak való címekkel egyaránt.

A Death Stranding elérhető PC Game Pass-ban

A Kojima Productions és az 505 Games nagysikerű kalandjátéka, a Death Stranding most már Xbox platformon is elérhető, PC Game Pass tagsággal a Microsoft Store-ban. A különleges produkció ráadásul Xbox achievementeket is kínál.

Game Pass: Augusztus második fele

Kávé, kommandó és kaland minden mennyiségben – ez vár az Xbox Game Pass tagokra 2022 augusztusának második felében. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát, benne több új premier játékkal.

Xbox @ Gamescom 2022

A Microsoft és az Xbox csapat idén visszatér Kölnbe, a Gamescom helyszínére, ahol 2019 óta először személyesen is találkozhat a játékosközösség.

Game Pass: Augusztus első fele

Főzhetünk, kommandózhatunk, iskolába járhatunk és rakétahajtású autókkal is golfozhatunk idén augusztusban, ha rendelkezünk Xbox Game Pass tagsággal. A Ubisoft újabb címet emel be a szolgáltatásba, és a PC-s kínálat is bővül.

Discord csevegés hamarosan Xbox konzolokon

A Microsoft és a Discord szoros együttműködésének köszönhetően hamarosan Xbox konzolokon is elérhetővé válik a Discord Voice Chat (hangos csevegés) funkció. Az újítást az Insiders program tagjai a mai naptól tesztelhetik.

Game Pass: Július második fele

Nagyszabású szerepjáték, interaktív dráma, motorverseny és akció-kalandok is bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába július utolsó heteiben. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát, összesen hat érkező címmel.

As Dusk Falls – Első benyomások

Július 19-én az Xbox Game Studios és az Interior Night egy új, interaktív drámával igyekszik emlékezetesebbé tenni az idei nyarat. Az As Dusk Falls magyar felirattal érkezik – megjelenés előtti benyomások az új produkcióról.

Game Pass: Július első fele

Egy rakás játék borul a nyakunkba idén júliusban – már abban az esetben, ha rendelkezünk Xbox Game Pass tagsággal. Premier címek, visszatérő közönségkedvencek és sok más érkezik a nyár derekán minden platformra.

Game Pass: Június második fele

A júniusi bejelentések után itt az ideje, hogy folytatódjon az Xbox Game Pass kínálatának bővülése. A hónap fennmaradó heteiben öt további cím érkezik, köztük egy legendás trilógia, egy híres akciójáték, és a régen várt FIFA 22.

Bemutatkozott a Starfield

A 2022-es Xbox & Bethesda Games Showcase legnagyobb eseményeként gameplay formában is bemutatkozott a Bethesda Game Studios fennállásának legnagyobb játéka, az Xbox exkluzív Starfield. 2023-ban indulunk a csillagok közé.

Diablo IV gameplay bemutató

2023-ban elszabadul a pokol, remélhetőleg a legjobb értelemben. A Blizzard Entertainment bemutatta az első gameplay jeleneteket a Diablo IV-ből Xbox Series X-en, és lerántotta a leplet egy új karakterosztályról is.

40. évfordulós frissítést kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft legrégebben futó játéksorozata a Flight Simulator, amely idén novemberben klasszikus repülőkkel, helikopterekkel és vitorlázó gépekkel ünnepli a franchise fennállásának 40. évfordulóját.

Forza Motorsport gameplay bemutató

Öt év után végre teljes valójában bemutatkozott a Forza Motorsport következő része, amely 2023 tavaszán érkezik Xbox Series X|S konzolokra és PC-re. A fejlesztő Turn 10 Studios komoly újgenerációs funkciókat ígér.

Xboxra érkezik a Persona sorozat

A 25 éves Persona sorozat három tagja idén ősszel Xbox konzolokra és PC-re is megérkezik, ráadásul egyenesen az Xbox Game Pass kínálatába. Ezzel a JRPG rajongók egy régi kívánsága teljesül, és fejest ugorhatnak az Atlus univerzumába.

Xbox & Bethsda Games Showcase június 12-én

Bár az E3 idén elmarad, mi nem maradunk a szokásos nyári videójátékos műsorok nélkül. A Microsoft bejelentette, hogy június 12-én, magyar idő szerint este héttől élőben jelentkeznek nagyszabású műsorukkal.

Samsung tévékre érkezik az Xbox Felhőalapú Játék

Hamarosan egy 2022-es Samsung Smart TV és egy Bluetooth kontroller is elég lesz ahhoz, hogy Xbox játékokkal játsszunk, köszönhetően az új, okostévékre fejlesztett Xbox alkalmazásnak. A jövőben még egyszerűbben érhetjük el a felhőalapú játékokat.

Magyarországon is elindult az Xbox Design Lab

Megújult, kibővült, és még több régióban vált elérhetővé az Xbox Design Lab szolgáltatás. Június 9-től a magyar játékosok is tervezhetnek és rendelhetnek maguknak egyedi Xbox kontrollert a hivatalos weboldalon keresztül.

Ingyenes játékok: 2022. június

Egy építész, egy felfedező, egy húsfiú és egy koponya találkozik. Nem, ez nem egy vicc kezdete, hanem a júniusi ingyenes játékok listája, ami az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagokra vár a következő hónapban.

Game Pass: Június első fele

Bérgyilkosok, lovagok, űrhajósok és nindzsák játsszák a főszerepet június első felének új Xbox Game Pass játékaiban. A Microsoft által közzé tett lista alapján hat címmel bővül a szolgáltatás kínálata, lehet készülni szabadidővel.