Razer Wolverine V2 Chroma bejelentés

A Razer a mai napon bejelentette a Wolverine V2 Chroma megjelenését, amely a vállalat szerint az általuk valaha készített legfejlettebb kontroller. Az új eszköz Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon használható.

Game Pass: Szeptember második fele

Nem kevesebb, mint 13 játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata szeptember második felében. Érkezik egy régi várt, gyönyörű JRPG, lövöldözős és taktikai kaland, lopakodás, indie remekművek, de még halak is lehetünk.

Felhőalapú stream az Xbox alkalmazásban

A Windows 10 rendszerű számítógépekre elérhető Xbox alkalmazásban a mai nappal megnyílt a felhőalapú játék lehetősége. Sőt, mostantól a saját konzolunkról is közvetíthetjük a telepített címeket a hálózaton keresztül.

Game Pass: Szeptember első fele

Egy klasszikus Final Fantasy epizód, őrült műtősök és szórakoztató indie produkciók kerülnek az Xbox Game Pass kínálatába szeptember első heteiben. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát az érkező játékokról.

Ingyenes játékok: 2021. szeptember

Hamarosan megérkezik az ősz, vele pedig a következő adat ingyenes játék az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok számára. Véres kalandok, egy Kojima alkotás és egy jófajta verekedős játék is bekerült a szeptemberi kalapba.

Halo Infinite Limited Edition konzol és kontroller

A Halo Infinite megjelenése, illetve a sorozat fennállásának 20. évfordulója alkalmából a Microsoft limitált kiadású, Halo témájú Elite Series 2 kontrollert és Xbox Series X gépcsomagot dob piacra. Mindkét eszköz november 15-től érhető el.

Forza Horizon 5 gameplay és limitált kontroller

Főszerepet kapott a Gamescomon a Forza Horizon 5. Láthattunk csaknem 8 percnyi új játékmenet videót, bemutatták a játék hivatalos borítóképét, és egy új limitált Xbox kontrollert.

Microsoft Flight Simulator frissítések

A 2021-es Gamescom egyik leglátványosabb résztvevője a Microsoft Flight Simulator, amelyhez több újdonságot is bejelentettek. Érkezik a következő világfrissítés, plusz vadonatúj repülőgépek és játékmódok a nagyszerű szimulátorhoz.

Xbox Game Pass: Augusztus második fele

Jelentősen bővül a felhőalapú játék kínálata, izgalmas premier címeknek és kellemes meglepetéseknek is örülhetünk a nyár utolsó heteiben. Remek címekkel bővül az Xbox Game Pass felhozatala.

Elérhető a felhőalapú játék a PC-s Xbox alkalmazásban

Azok, akik tagjai az Xbox Insider programnak, és rendelkeznek Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, a mai naptól elkezdhetik tesztelni a felhőalapú játékot, közvetlenül a Windows 10 PC-re elérhető Xbox alkalmazásban – közölte ma a Microsoft.

Xbox Gamescom 2021

Idén sem maradunk Gamescom nélkül, az Xbox pedig teljes erőbedobással ott lesz Európa legnagyobb videójátékos rendezvényén, saját műsorral és új bejelentésekkel. A Gamescom alkalmából digitális akció is lesz.

Halo Infiinte – Waze együttműködés

Lassan, de biztosan közeledik a Halo Infinite megjelenése, úgyhogy itt az ideje stílusosan közlekedni. A Waze applikációban világszerte elérhetővé váltak Halo témájú tartalmak, az alkalmazás felhasználói ikonikus járművekben utazhatnak.

Xbox Game Pass: Augusztus első fele

Megérkezett a nyár utolsó hónapja, ideje megnézni, milyen játékokra számíthatunk az Xbox Game Pass kínálatában a következő hetekben. Lesz itt minden, mitológiai istenektől stílusos ralizáson át a kártyajátékokig.

Ingyenes játékok: 2021. augusztus

Megérkezett az augusztusi ingyenes játékok listája, amit az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők élvezhetnek a nyár utolsó hónapja során. Ismét négy játék kerül az ingyenes kalapba, köztük a Darksiders III is.

The Suicide Squad nyereményjáték

Az Xbox és a Warner Bros. Pictures együttműködésének köszönhetően újra mozijegyeket lehet nyerni, méghozzá az augusztusban mozikba kerülő új, The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag című film premier előtti vetítésére.

A Forza Horizon 5 helyszínei

A Forza Horizon 5 nemcsak a sorozat legnagyobb, hanem a legváltozatosabb epizódja is lesz, ami a környezetet illeti. 11 különböző táj várja az autós kalandorokat Mexikóban – ezeket ismerhetjük most meg részletesebben is.

Hivatalos Microsoft Flight Simulator kiegészítők Xboxhoz

Július 27-én Xbox Series X|S-re is megjelenik a Microsoft Flight Simulator. A leendő virtuális pilóták több élethű irányítási megoldás közül is válogathatnak konzolon, köszönhetően az új, hivatalos kiegészítőknek.

Game Pass: Július második fele

Eredeti Xbox játékok, izgalmas új kalandok és Xbox exkluzív címek is bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába július végén. A hónap második felében nem kevesebb, mint 12 játékkal bővül a szolgáltatás, köztük komoly premier produkciókkal.

Game Pass: Július első fele

A nyár második hónapjában sem maradunk új Xbox Game Pass játékok nélkül, sőt most kezd csak igazán forrósodni a helyzet. Július első felében hat új címnek örülhetünk a felhőben, konzolon és PC-n, egy indie produkció pedig debütál.

Space Jam: A New Legacy nyereményjáték

Az Xbox és a Warner Bros. Pictures jóvoltából új nyereményjáték indult, amelynek keretében páros belépőket lehet nyerni a Space Jam: Új Kezdet című mozifilm premier előtti vetítésére. Részletek a kattintás után.