Xbox x Oreo Együttműködés

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy az Xbox és az Oreo közös akcióba kezd, amelynek eredményeképp Xbox témájú, korlátozott mennyiségben elérhető Oreo kekszek lesznek elérhetőek Európa több országában, így Magyarországon is.

Forza Horizon 5: Rally Adventure bejelentés

Március 29-én jelenik meg a Forza Horizon 5 második nagyszabású bővítménye, amely a Rally Adventure alcímet kapta, ennek megfelelően raliautók volánja mögött bizonyíthatjuk rátermettségünket.

Magyarországon is elindult az Xbox Game Pass Friends & Family

Az Xbox Game Pass Ultimate családi csomagjával egyszerre akár öten is osztozhatnak az Ultimate tagság előnyein. A csoportos előfizetés hat új régióban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált, és már igényelhető.

Game Pass: 2023. február vége

Egy nagyszabású JRPG, egy szintén nagyszabású (és szintén japán) akció-kalandjáték, Forma-1 és egy független fejlesztésű puzzle/auto-battler is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába február végén, március elején.

Game Pass: Februári játékok

Nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk volna a januári Xbox Game Pass játékokkal, ám az olyan nagyágyúk, mint a Hi-Fi Rush és az Age of Empires II: Definitive Edition után februárban újabbak érkeznek a szolgáltatás kínálatába.

Előrendelhető a Minecraft Legends

Idén áprilisban érkezik a Mojang Studios következő nagy produkciója, a Minecraft Legends. Az újfajta játékmenetet az ismerős kockavilággal egyesítő játék már előrendelhető Xbox konzolokra az Áruházban, kétféle változatban is.

PC Game Pass nyereményjáték

Már elérhetők PC Game Pass tagsággal a Riot Games legjobb játékai, ennek örömére az Xbox Magyarország jóvoltából most 5 db PC Game Pass kódot lehet nyerni a vállalat Facebook oldalán.

Developer_Direct összefoglaló

4 játékkal, plusz egy exkluzív meglepetéssel készült a Microsoft az Xbox + Bethesda közös prezentációra, amelyen a 2023-ban érkező belsős fejlesztéseket ismerhettük meg nagy vonalakban. Íme, ami a Developer_Direct-ből kiderült.

Game Pass: 2023. január vége

Aki nézte a január 25-én este sugárzott Developer_Direct előadást, az tudhatja: nem maradunk játékok nélkül január utolsó napjaiban sem, ami az Xbox Game Pass kínálatát illeti. Exkluzív kalandok és meglepetések a folytatásban.

Környezettudatosabbá válik az Xbox

Egy új frissítésnek köszönhetően hamarosan minden Xbox One és Series X|S konzol automatikusan az energiatakarékos módra fog átállni, ezzel kikapcsolt állapotban 20-szor kevesebb energiát fogyasztanak, mint Alvó módban.

Xbox / Bethesda Developer_Direct

Január 25-én az Xbox és a Bethesda csapatai fejlesztői műsort tartanak, ahol részletesebben is megismerhetjük az Xboxra és PC-re a következő hónapokban érkező játékokat, fejlesztői beszélgetésekkel és gameplay bemutatókkal.

Game Pass: 2023. januári játékok

Japán játékokkal indítja az új évet az Xbox Game Pass kínálata, a hónap végén ugyanis három nagyszabású produkció is befut két legendás kiadó, a Capcom és az Atlus jóvoltából. Lehet készülni szabadidővel.

Visszaszámlálás Akció 2022

Elkezdődött az év legnagyobb Xbox akciója, csaknem 1000 játékkal és DLC-vel, amelyeket most akár 67%, vagy még nagyobb kedvezménnyel lehet megszerezni.

A Riot Games játékai megérkeztek a PC Game Pass kínálatába

A mai naptól minden PC Game Pass és Xbox Game Pass Ultimate tag számára elérhetővé váltak a Riot Games népszerű PC-s játékai, bennük rengeteg extra tartalommal. Használatukhoz pedig mindössze néhány egyszerű lépésre van szükség.

ID@Xbox Winter Game Demo Event

Visszatér Xbox platformra a népszerű demó esemény, amelynek keretében a játékosok több, mint 20 készülőfélben lévő független produkciót próbálhatnak ki december 6 és 12 között.

Game Pass: December első fele

Az Erő az Xbox Game Pass-szal van, mert rendkívül erős kínálattal nyitja az idei decembert a Microsoft játékszolgáltatása. Bekerül a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a High on Life, és még egy csomó izgalmas cím.

Game Pass: November második fele

Erős játékkínálattal búcsúztatja az őszt az Xbox Game Pass. Érkezik egy ütős akciójáték, több érdekes indie produkció, PC-re pedig három komoly cím is elérhetővé válik, legyen szó sötét fantasy-ről vagy fűszervadászatról a dűnék között.

Idén is lesz Game Pass Online Fesztivál

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Xbox Magyarország szervezésében idén is visszatér a Game Pass Online Fesztivál, amelynek keretében hírességek és videójáték-szakértők teszik próbára magukat a legjobb Xbox Game Pass játékokban.

Game Pass: November első fele

Ha arra vártál, hogy évszázadokkal ezelőtti rejtélyeket oldj meg Bajorországban, focicsapatot vezess a győzelemre vagy visszatérj a majmok szigetére, akkor november a te hónapod. Széles kínálattal bővül az Xbox Game Pass a következő hetekben.

Game Pass: Október második fele

Rettegésben nem lesz hiány az Xbox Game Pass kínálatában Halloween közeledtével, de az októberi kínálat minden idők egyik leghíresebb japán szerepjátékával és néhány ígéretes indie produkcióval is bővül. Lehet felkészíteni a kötél idegeket!