Ingyenes játékok: 2021. december

Négy, egészen eltérő műfajú ingyenes játékkal zárjuk az idei évet, melyet mind az Xbox Live Gold, mind az Xbox Game Pass Ultimate tagok letölthetnek. A szokásoknak megfelelően két Xbox One és két Xbox 360 címet kapunk decemberben.

Winkler Róbert vs Vályi István a Forza Horizon 5-ben

A 2021-es Game Pass Online Fesztivál műsorsorozat egyik legérdekesebb estéjére készülhetünk. Pénteken két autószakértő, Winkler Róbert és Vályi István méri össze a tudását a Forza Horizon 5-ben.

Felhőalapú játék mától konzolokon is

A mai nappal fokozatosan megnyílik a felhőalapú játék lehetősége Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon. Így még könnyebbé válik a játékok kipróbálása, vagy a beugrás egy multiplayer élménybe, letöltés nélkül.

Game Pass: November második fele

Indie játékokkal és klasszikus címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata november második két hetében. Több premiernek is örülhetünk, illetve visszatér egy remek játék is a havidíjas szolgáltatás kötelékébe.

Elindult a Halo Infinite multiplayer

Mindenki számára elérhetővé vált a Halo Infinite multiplayer bétája, teljes tartalommal, az első évadban elért eredményeinket pedig a december 8-i megjelenés után is magunkkal vihetjük.

Több, mint 70 új visszafelé kompatibilis játék érhető el

Az Xbox 20. születésnapja alkalmából több, mint 70 Xbox 360 és eredeti Xbox játék került a visszafelé kompatibilitási listába, így ezek már Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is játszhatók. FPS Boost funkciót is kaptunk jó néhány címhez.

Xbox 20. évfordulós élő műsor

Idén november 15-én kereken 20 éves lesz az Xbox. Ebből az alkalomból a csapat élő műsorral készül, ennek részleteit ismerhetjük meg most.

Game Pass: November első fele

Felújított Grand Theft Auto, Forza Horizon 5, focimenedzser, kooperatív akció-kaland és sok más érdekesség kerül az Xbox Game Pass kínálatába az idei november első felében. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát.

Halo Infinite kampány bemutató

Alig másfél hónappal a megjelenése előtt végre alaposabb bepillantást nyerhetünk a Halo Infinite egyjátékos kampányába. A videó alapján Master Chief eddigi legnehezebb feladata előtt áll.

Októberi Xbox frissítés

A mai napon elérhetővé válik az októberi Xbox frissítés, aminek legfontosabb újdonságai a 4K felbontású dashboard Xbox Series X-en, de megkapjuk az éjszakai mód beállításait, és más kisebb újdonságokat is. Részletek a kattintás után.

Új Xbox Series X|S bővítőkártyák érkeznek

Két új méretben, 512 GB-os és 2 TB-os kiszerelésben is elérhető lesz az Xbox Series X|S konzolokhoz készült SSD bővítőkártya, így az idei év végétől már három változatban lehet beszerezni az újgenerációs Xboxok extra tárhelyét.

Ingyenes hét és akciók a Fallout 76 Bombs Drop eseményen

A veterán Fallout 76 játékosoknak ismerős lehet október 23 – a játék univerzumában ezen a napon ért véget a világ. Számunkra viszont most kezdődik csak a szórakozás, köszönhetően egy egész sor Fallout akciónak és eseménynek.

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition bejelentés

Idén novemberben, ingyenes frissítés keretében rengeteg új tartalommal bővül a Microsoft Flight Simulator, amely már így is az elmúlt időszak egyik legsikeresebb és legjobb szimulátor programja. Ma részleteket kaptunk az új változatról.

Game Pass: Október második fele

A hónap utolsó heteiben sem maradunk új Xbox Game Pass játékok nélkül. Dragon Ball, látványos indie produkciók, horgászat, sci-fi és sok más újdonság érkezik a szolgáltatásba konzolon, PC-n és a felhőalapú játékban is.

20. évfordulós Xbox kontroller és headset érkezik

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját az Xbox márka, ennek alkalmából a Microsoft hamarosan egy különleges kontrollert és fejhallgatót dob piacra. Modern megoldások találkoznak a klasszikus Xbox színekkel és dizájnnal.

Game Pass: Október első fele

Ráfordulunk az ősz középső hónapjára, ezzel együtt pedig új Xbox Game Pass játékok érkeznek. Több újdonság is bekerül a szolgáltatásba, lesz itt minden a vérfürdőtől az indie kalandokig.

Xbox @ Tokyo Game Show 2021

Az Xbox visszatért – ha csak virtuális formában is – a Tokyo Game Show színpadára, és szeptember 30-án megtartotta nyitóműsorát. Most mi is sorra vesszük az itt elhangzott, legfontosabb híreket.

Ingyenes játékok: 2021. október

A Microsoft közzé tette a 2021. októberi ingyenes játékok listáját. Egy zenés ritmusjáték, egy neonfényes városi kaland és két régi klasszikus került az ősz derekának ingyenes kalapjába.

Elérhető a Dolby Vision Gaming Xbox Series X|S konzolokon

A mai nappal elérhetővé válik a Dolby Vision technológia a játékokban is, Xbox Series X|S konzolokon. Több, mint 100 HDR játék érhető el ezzel a funkcióval, vagy érkezik hamarosan.

Szeptemberi Xbox frissítés

Megérkezett az Xbox platform legújabb frissítése, ami végre konzolra is elhozza a Chromium alapú Edge böngészőt, Xbox app fejlesztéseket és más újdonságokat is tartalmaz.