Elérhető a felhőalapú játék a PC-s Xbox alkalmazásban

Azok, akik tagjai az Xbox Insider programnak, és rendelkeznek Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, a mai naptól elkezdhetik tesztelni a felhőalapú játékot, közvetlenül a Windows 10 PC-re elérhető Xbox alkalmazásban – közölte ma a Microsoft.

Xbox Gamescom 2021

Idén sem maradunk Gamescom nélkül, az Xbox pedig teljes erőbedobással ott lesz Európa legnagyobb videójátékos rendezvényén, saját műsorral és új bejelentésekkel. A Gamescom alkalmából digitális akció is lesz.

Halo Infiinte – Waze együttműködés

Lassan, de biztosan közeledik a Halo Infinite megjelenése, úgyhogy itt az ideje stílusosan közlekedni. A Waze applikációban világszerte elérhetővé váltak Halo témájú tartalmak, az alkalmazás felhasználói ikonikus járművekben utazhatnak.

Xbox Game Pass: Augusztus első fele

Megérkezett a nyár utolsó hónapja, ideje megnézni, milyen játékokra számíthatunk az Xbox Game Pass kínálatában a következő hetekben. Lesz itt minden, mitológiai istenektől stílusos ralizáson át a kártyajátékokig.

Ingyenes játékok: 2021. augusztus

Megérkezett az augusztusi ingyenes játékok listája, amit az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők élvezhetnek a nyár utolsó hónapja során. Ismét négy játék kerül az ingyenes kalapba, köztük a Darksiders III is.

The Suicide Squad nyereményjáték

Az Xbox és a Warner Bros. Pictures együttműködésének köszönhetően újra mozijegyeket lehet nyerni, méghozzá az augusztusban mozikba kerülő új, The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag című film premier előtti vetítésére.

A Forza Horizon 5 helyszínei

A Forza Horizon 5 nemcsak a sorozat legnagyobb, hanem a legváltozatosabb epizódja is lesz, ami a környezetet illeti. 11 különböző táj várja az autós kalandorokat Mexikóban – ezeket ismerhetjük most meg részletesebben is.

Hivatalos Microsoft Flight Simulator kiegészítők Xboxhoz

Július 27-én Xbox Series X|S-re is megjelenik a Microsoft Flight Simulator. A leendő virtuális pilóták több élethű irányítási megoldás közül is válogathatnak konzolon, köszönhetően az új, hivatalos kiegészítőknek.

Game Pass: Július második fele

Eredeti Xbox játékok, izgalmas új kalandok és Xbox exkluzív címek is bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába július végén. A hónap második felében nem kevesebb, mint 12 játékkal bővül a szolgáltatás, köztük komoly premier produkciókkal.

Game Pass: Július első fele

A nyár második hónapjában sem maradunk új Xbox Game Pass játékok nélkül, sőt most kezd csak igazán forrósodni a helyzet. Július első felében hat új címnek örülhetünk a felhőben, konzolon és PC-n, egy indie produkció pedig debütál.

Space Jam: A New Legacy nyereményjáték

Az Xbox és a Warner Bros. Pictures jóvoltából új nyereményjáték indult, amelynek keretében páros belépőket lehet nyerni a Space Jam: Új Kezdet című mozifilm premier előtti vetítésére. Részletek a kattintás után.

Játékok Golddal: 2021. július

Folytatódik a nyár, méghozzá különleges utazásokkal. Ellátogatunk az Alfa Bolygóra, középkori kastélyokat rombolunk le, kalandozunk egyet egy régi kedvenc hős világában, és a játéktermek hőskorában is.

Mindenki számára megnyílt az xCloud

Az Xbox Game Pass Ultimate részeként elérhető felhőalapú játék most már PC-n és iOS rendszerű mobil eszközökön is működik, a játékokat ráadásul Xbox Series X szerverek futtatják, az eddiginél is jobb minőségben.

Game Pass: Június vége

Támadnak a giliszták, megvívhatjuk a vámpírháborút, menő verdákkal száguldhatunk, és még jó néhány új kalandba vághatunk minden Xbox Game Pass platformon. A mai napon megismerhetjük a következő hetekben érkező játékokat.

Scarlet Nexus mélymerülés

Igen hosszú, több, mint 13 perces gameplay bemutatót és fejlesztői magyarázatot kaptunk a Bandai Namco hamarosan érkező új szerepjátékához. A Scarlet Nexus világa, szereplői és harcrendszere elég egyedinek ígérkezik, érdemes vele megismerkedni.

Xbox Game Showcase Extended

Nincs még vége az E3-nak, legalábbis ami a Microsoftot illeti. Június 17-én, csütörtök este újabb műsorral jelentkezik az Xbox csapat, fejlesztői interjúkkal és újdonságokkal.

Play Day One – Premier Xbox Game Pass játékok

A 2021-es E3-on az új játékbejelentések mellett az is fontos hír volt, milyen sok játék debütál az Xbox Game Pass szolgáltatásban. Ezek a címek már a megjelenésük napjától elérhetők a szolgáltatással, és már idén is hihetetlen produkciók érkeznek ezen a módon.

Xbox & Bethesda Games Showcase összefoglaló

A 2021-es E3 talán leginkább várt előadása volt a Microsoft bemutatója, ahol az Xbox és a Bethesda készülő játékairól hullott le a lepel. Rengeteg játék jutott szerephez, köztük végre az Xbox exkluzív Starfield is.

Xbox & Bethesda E3 bemutató június 13-án

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a 2021-es E3-as műsor június 13-án, magyar idő szerint este 19 órától lesz látható élőben, az Xbox Game Studios, a Bethesda és más kiadók játékaival.

Ubisoft Forward összefoglaló

A francia Ubisoft megtartotta 2021-es E3-as konferenciáját, a műsor keretében pedig a legfrissebb és legnagyobb játékaikból láthattunk videókat. A jelenleg „élő” Ubisoft címek mindegyike is további frissítéseket és új tartalmakat kap.