Megjelent az Age of Empires II: Victors and Vanquished

Új kiegészítő vált elérhetővé az Age of Empires II: Definitive Edition játékhoz Xboxon és PC-n. A Victors and Vanquished-ben 19 küldetés, új vezérek és játékmeneti lehetőségek várják a stratégákat.

Megjelent a Final Fantasy XIV Online

Kilépett a bétaverzióból, így most már „élesben” is játszható a Final Fantasy XIV Online, a Square-Enix világsikert aratott MMORPG-je Xbox Series X|S konzolokon is. A nagyszabású online szerepjáték azonban az Xbox játékosoknak többletköltséggel jár.

Game Pass: 2024. március vége

Végre megérkezik az Xbox Game Pass kötelékébe a Diablo IV, a Blizzard világsikert aratott akció-RPG-je. De ezen kívül is lehet minek örülni, olyan játékok kerülnek be hamarosan, mint például a Quarry vagy a Hot Wheels Unleashed 2.

Megérkezett a Persona 3 Reload Expansion Pass

Az Xbox Partner Preview műsorban mutatkozott be, mától pedig már el is érhető a Persona 3 Reload bővítménybérlete, amelyben három adag extra tartalmat kapnak a játékosok. A bérlet a Game Pass Ultimate tagok számára ráadásul ingyenes.

Megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone

Nem maradtunk igazi meglepetés, klasszikus „shadow drop” nélkül az Xbox Partner Preview műsor alkalmából. Az előadással egy időben megjelent Xbox konzolokra a klasszikus S.T.A.L.K.E.R. trilógia felújított kiadása.

Fallout Xbox kontroller a Design Labben

Egyenesen az atombunker mélyéről érkezett a legújabb Xbox kontroller, amely a Fallout mintáját öltötte magára, és mindenki megtervezheti a sajátját az Xbox Design Lab szolgáltatásban. Vault Boy biztosan örülne neki.

Game Pass: 2024. március

Sport, kaland gyerekeknek és felnőtteknek, földönkívüli felfedezés, premier és visszatérő játékok fémjelzik 2024 márciusát az Xbox Game Pass kínálatában. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát az érkező címekről.

Xbox Partner Preview március 6-án

A Microsoft bejelentette a következő Xbox Partner Preview műsort, amelyben a Capcom, Nexon, EA és más külsős kiadók Xboxos és PC-s újdonságait ismerhetjük meg mélyebben. A félórás műsorban több, mint egy tucat trailer várható.

Előrendelhető a Shin Megami Tensei V: Vengeance

A sorozat történetében először Xbox platformra is ellátogat a Shin Megami Tensei, az ötödik rész jelentősen kibővített, definitív kiadása a Vengeance alcímet kapta. Az Atlus kiváló szerepjátéka már előrendelhető Xbox konzolokra.

Dűne x LEGO x Xbox nyereményjáték

Itt a tavasz, vele pedig egy új nyereményjáték, amely a Dűne – Második rész mozifilm premierjének alkalmából zajlik. Az Xbox Magyarország Instagram oldalán értékes nyereményekért lehet játszani.

Switch-re és PlayStationre költöznek bizonyos Xbox játékok!

Idén tavasszal négy közönségkedvenc, korábban kizárólag Xbox konzolokon elérhető játék jelenik meg Nintendo Switch-re és Sony PlayStation 5-re. A stratégiaváltást elsőként négy kisebb, de magas minőségű játék fémjelzi.

Elindult a Final Fantasy XIV Béta

Végre Xbox platformra is megérkezett a Square-Enix nagyszabású MMORPG-je, a Final Fantasy XIV. A játék ingyenes bétaverzióban érhető el azok számára, akik még nem játszottak vele, így akár már ma is el lehet kezdeni a kalandot.

Game Pass: 2024. február vége

A mai napon bekerül az Xbox Game Pass kínálatába egy nagyszerű JRPG és egy érdekes kalandjáték, a következő hetekben pedig új és visszatérő játékok gazdagítják tovább a szolgáltatást. Gyermekjáték, világűr és cápás akció is várja a Game Pass tagokat.

Microsoft Flight Simulator – Dűne Kiegészítő

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator világába a Dűne, egy vadonatúj, ingyenes kiegészítő formájában. A virtuális pilóták ellátogathatnak az Arrakis felszínére, méghozzá egy Ornithopter pilótafülkéjében.

Game Pass: 2024. február

Az év második hónapjában látványos horror, amerikai foci, főzőcskézés és vonatozás is várja az Xbox Game Pass tagokat, miután összesen hét játékkal bővül a szolgáltatás a hónapban.

Developer_Direct ’24 összefoglaló

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft bemutatta a 2024-ben érkező új, Xbox exkluzív játékait, a műsorba pedig egy meglepetés is bekerült a japán Square-Enix jóvoltából.

Developer_Direct ’24

Január 18-án, magyar idő szerint 21:00 órakor jelentkezik a Microsoft a 2024-es Developer_Direct műsorral, ahol megismerhetjük az idén, illetve hamarosan érkező saját gyártású játékokat. Utána a ZeniMax Online is saját műsort tart.

Game Pass: 2024. január vége

Január végén és február elején tovább folytatódik az Xbox Game Pass bővülése, többek között olyan címekkel, mint az F1 23, a Persona 3 Reload, a Palworld és sok más. Érdemes lesz tagnak lenni a következő időszakban is.

Game Pass: 2024. január

Új év, új kalandok – a decemberi ünnepi üresjárat után folytatódik az Xbox Game Pass bővülése konzolon, PC-n és a felhőben egyaránt. Összesen nyolc új játék érkezik az első hullámban, köztük nagyszabású produkciók is.

Xbox 2023-as évösszefoglaló

Most minden Xbox játékos számára lehetőség nyílik, hogy összegezze az év statisztikáit a hivatalos Xbox honlap dedikált oldalán, ahol meg lehet nézni, mi mindennel játszottunk, és főként mennyit, nem beszélve az achievement-vadászat eredményeiről.