Xbox Series X akció

2023. november 10-től 19-ig számos Xbox Series X gépcsomag olcsóbban kapható a magyarországi kereskedőknél. A korlátozott idejű akcióban akár játékkal együtt is megvásárolható a Microsoft legerősebb konzolja.

Serge DeNimes x Xbox együttműködés

Az Xbox csapata és a Serge DeNimes ékszertervező cég együttműködésbe kezdett, aminek eredménye egy 15 darabból álló, exkluzív kollekció. Az Xbox témájú gyűrűk, nyakláncok és más ékszerek gyűjteménye a mai naptól érhető el.

Microsoft Flight Simulator – World Update XV

Megérkezett a tizenötödik világfrissítés a Microsoft Flight Simulatorhoz, amely ezúttal Észak-Európa és Grönland tájait dobja fel részletesebb műholdképekkel, kézzel készült nevezetességekkel és sok más extra tartalommal.

Ez történt a héten

Rengeteg játékmegjelenés, frissítések népszerű címekhez, és más rövid hírek. Ez történt a héten az Xbox világában – a Microsoft összefoglaló videója.

Game Pass: 2023. november

Csúcsra jár az őszi játékszezon, ennek megfelelően az Xbox Game Pass kínálatába is rengeteg premier cím érkezik november folyamán. Japán alvilág, foci, fantasy és sok minden más, hamarosan a Game Pass tagok könyvtárában.

Ez történt a héten

Rengeteg játékmegjelenés, egy jófajta Xbox Partner Preview műsor, és egy hatalmas Xbox reklám Las Vegas közepén. Ez, és még sok más is történt. A Microsoft összefoglaló videója.

Októberi Xbox frissítés

Szabad kontroller gombkiosztással, egyszerűbb videóimportálással és adatvédelmi funkciókkal érkezik az októberi Xbox frissítés minden Xbox One és Xbox Series X|S tulajdonos számára.

Xbox Partner Preview

Október 25-én, magyar idő szerint 19 órától bepillantást nyerhetünk az Xbox külsős partnereinek készülő játékaiba, egy vadonatúj műsor keretein belül. Érdemes lesz nézni az Xbox Partner Preview első adását.

Ez történt a héten

Új játékmegjelenések, rémületes Minecraft tartalmak Halloween alkalmából, rajzfilmszerű verekedés, és egy ördögien jó egyedi Xbox Series X. A Microsoft összefoglaló videója.

Power Your Dreams Xbox kampány

Ébredj fel, és álmodj, mert az álmokban mindenre képes vagy – ez az üzenete a Microsoft új Xbox kampányának, amivel elindítja az őszi szezont, felhívva a figyelmet a Series X|S konzolokra, és az idei páratlan játékkínálatra.

Elkezdődött a Halo Infinite 5. szezonja

Az új frissítésben két új multiplayer térkép, egy visszatérő játékmód, mesterséges intelligencia a Forge-hoz és természetesen számtalan jutalom szerepel.

Új kisegítő lehetőségek Xbox platformon

A Microsoft minden év októberében ünnepli a fogyatékkal élő játékosok közösségét, ennek megfelelően idén is új fejlesztésekkel, kisegítő lehetőségekkel jelentkezett, amik hamarosan mindenki számára elérhetővé válnak.

Game Pass: 2023. október vége

Szamurájoktól a horrorig, partijátéktól a Forma-1-ig, az Xbox Game Pass igen színes kínálattal bővül október második felében. Nagyszerű premier játékok és más népszerű címek kerülnek a szolgáltatásba a következő hetekben.

Az Activision Blizzard King csatlakozott az Xbox csapatához

A mai nappal a Microsoft hivatalosan is felvásárolta az Activision Blizzard King kiadót. Az alábbiakban a Microsoft Gaming vezetője, Phil Spencer írásának magyar fordítása olvasható.

Xbox Series S Kezdőcsomag bejelentés

Október 31-én egy új Xbox Series S gépcsomag kerül a boltok polcaira, ami tökéletes választás lehet minden család számára. Egy Xbox Series S konzol mellé 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate társul mindössze 119.990 Ft-ért.

Forza Motorsport nyereményjáték

Az Xbox Magyarország jóvoltából most október Xbox exkluzív játékát, a Forza Motorsportot lehet megnyerni. Játszani az Instagramon és X-en lehet 3 db kódért.

Ez történt a héten

Elindult a Forza Motorsport korai hozzáférés, megjelent az NHL 24 és az Assassin's Creed Mirage, és sok más is történt az Xbox világában ezen a héten. A Microsoft összefoglaló videója.

Forza Motorsport – Első benyomások

Hat év szünet után visszatért a Forza Motorsport, a Microsoft és az Xbox legnagyobb és legfontosabb autós sorozata. A korai hozzáférésnek köszönhetően megnéztük, mit tud a vadonatúj felvonás, ami már egy új generáció számára készült.

Game Pass: 2023. október

Hamarosan megérkezik az év egyik legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Forza Motorsport, amely egyenesen Xbox Game Pass-ban indítja be a motorokat. De októberben más komoly címeknek is örülhetünk.

Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty nyereményjáték

Ezen a hétvégén Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kódokért lehet játszani az Xbox Magyarország Instagram és X (Twitter) oldalán, összesen 5 db alapjáték + kiegészítő kombót lehet nyerni.