Új Elite Series 2 színek az Xbox Design Lab kínálatában

A mai napon még jobb lett egyedi Xbox Elite Series 2 kontrollert tervezni – az Xbox Design Lab szolgáltatás új színekkel bővült, így még több kombináció állítható elő, mint korábban.

Bemutatkozott a Remix Special Edition kontroller

A környezetvédelem jegyében a Microsoft hamarosan új, limitált kiadású Xbox kontrollert dob piacra. Az egyharmad részben újrahasznosított anyagokból készült Remix Special Edition április 18-tól kapható.

Game Pass: 2023. április

Megszabadíthatjuk Tokiót a megszálló démonoktól, de a Ghostwire: Tokyo mellett más érdekességek is érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába idén áprilisban. Kockahősök és jégkorong szintén a terítéken.

Megjelent a Forza Horizon 5: Rally Adventure

Elérhetővé vált a Forza Horizon 5 második, egyben utolsó nagy kiegészítője, a Rally Adventure. Címéhez hűen ez a bővítmény a rali világába kalauzolja a játékosokat 10 új autó volánja mögött, a festői Sierra Nueva tájain.

Új színekben az Elite Series 2 kontroller

Pirosban és kékben is bemutatkozott az Xbox Elite Series 2 – Core kontroller, így a fehér mellett újabb két változatban lehet megszerezni a Microsoft profi irányítójának alapváltozatát.

Xbox Stellar Shift nyereményjáték

Az egyik legizgalmasabb külsejű Xbox kontrollert lehet megnyerni az Xbox Magyarország legújabb nyereményjátékán – ezúttal a Twitteren lehet próbálkozni egy Stellar Shift elhódításáért.

Szeptember 6-án jelenik meg a Starfield

Az idei év legnagyobb, és egyben legfontosabb Xbox exkluzív játéka, a Bethesda legújabb fejlesztése 2023. szeptember 6-án jelenik meg – jelentették be maguk a fejlesztők. A Starfield külön adást is kap június 11-én.

Xbox Better Together nyereményjáték

Élvezd a legjobb játékzenéket retró stílusban, egy hordozható kazettás magnóval – az Xbox Magyarország legújabb nyereményjátékán ezt, illetve Xbox Game Pass kódot lehet nyerni.

Game Pass: 2023 márciusi játékok

Japán verekedős játék, japán szerepjáték, középkori túlélés és minden idők egyik legjobb stratégiai játéka indítja a tavaszt az Xbox Game Pass kínálatában. Nagyszabású produkciók érkeznek március első felében.

Xbox x Oreo Együttműködés

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy az Xbox és az Oreo közös akcióba kezd, amelynek eredményeképp Xbox témájú, korlátozott mennyiségben elérhető Oreo kekszek lesznek elérhetőek Európa több országában, így Magyarországon is.

Forza Horizon 5: Rally Adventure bejelentés

Március 29-én jelenik meg a Forza Horizon 5 második nagyszabású bővítménye, amely a Rally Adventure alcímet kapta, ennek megfelelően raliautók volánja mögött bizonyíthatjuk rátermettségünket.

Magyarországon is elindult az Xbox Game Pass Friends & Family

Az Xbox Game Pass Ultimate családi csomagjával egyszerre akár öten is osztozhatnak az Ultimate tagság előnyein. A csoportos előfizetés hat új régióban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált, és már igényelhető.

Game Pass: 2023. február vége

Egy nagyszabású JRPG, egy szintén nagyszabású (és szintén japán) akció-kalandjáték, Forma-1 és egy független fejlesztésű puzzle/auto-battler is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába február végén, március elején.

Game Pass: Februári játékok

Nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk volna a januári Xbox Game Pass játékokkal, ám az olyan nagyágyúk, mint a Hi-Fi Rush és az Age of Empires II: Definitive Edition után februárban újabbak érkeznek a szolgáltatás kínálatába.

Előrendelhető a Minecraft Legends

Idén áprilisban érkezik a Mojang Studios következő nagy produkciója, a Minecraft Legends. Az újfajta játékmenetet az ismerős kockavilággal egyesítő játék már előrendelhető Xbox konzolokra az Áruházban, kétféle változatban is.

PC Game Pass nyereményjáték

Már elérhetők PC Game Pass tagsággal a Riot Games legjobb játékai, ennek örömére az Xbox Magyarország jóvoltából most 5 db PC Game Pass kódot lehet nyerni a vállalat Facebook oldalán.

Developer_Direct összefoglaló

4 játékkal, plusz egy exkluzív meglepetéssel készült a Microsoft az Xbox + Bethesda közös prezentációra, amelyen a 2023-ban érkező belsős fejlesztéseket ismerhettük meg nagy vonalakban. Íme, ami a Developer_Direct-ből kiderült.

Game Pass: 2023. január vége

Aki nézte a január 25-én este sugárzott Developer_Direct előadást, az tudhatja: nem maradunk játékok nélkül január utolsó napjaiban sem, ami az Xbox Game Pass kínálatát illeti. Exkluzív kalandok és meglepetések a folytatásban.

Környezettudatosabbá válik az Xbox

Egy új frissítésnek köszönhetően hamarosan minden Xbox One és Series X|S konzol automatikusan az energiatakarékos módra fog átállni, ezzel kikapcsolt állapotban 20-szor kevesebb energiát fogyasztanak, mint Alvó módban.

Xbox / Bethesda Developer_Direct

Január 25-én az Xbox és a Bethesda csapatai fejlesztői műsort tartanak, ahol részletesebben is megismerhetjük az Xboxra és PC-re a következő hónapokban érkező játékokat, fejlesztői beszélgetésekkel és gameplay bemutatókkal.