Game Pass: 2024. február vége

A mai napon bekerül az Xbox Game Pass kínálatába egy nagyszerű JRPG és egy érdekes kalandjáték, a következő hetekben pedig új és visszatérő játékok gazdagítják tovább a szolgáltatást. Gyermekjáték, világűr és cápás akció is várja a Game Pass tagokat.

Microsoft Flight Simulator – Dűne Kiegészítő

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator világába a Dűne, egy vadonatúj, ingyenes kiegészítő formájában. A virtuális pilóták ellátogathatnak az Arrakis felszínére, méghozzá egy Ornithopter pilótafülkéjében.

Game Pass: 2024. február

Az év második hónapjában látványos horror, amerikai foci, főzőcskézés és vonatozás is várja az Xbox Game Pass tagokat, miután összesen hét játékkal bővül a szolgáltatás a hónapban.

Developer_Direct ’24 összefoglaló

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft bemutatta a 2024-ben érkező új, Xbox exkluzív játékait, a műsorba pedig egy meglepetés is bekerült a japán Square-Enix jóvoltából.

Developer_Direct ’24

Január 18-án, magyar idő szerint 21:00 órakor jelentkezik a Microsoft a 2024-es Developer_Direct műsorral, ahol megismerhetjük az idén, illetve hamarosan érkező saját gyártású játékokat. Utána a ZeniMax Online is saját műsort tart.

Game Pass: 2024. január vége

Január végén és február elején tovább folytatódik az Xbox Game Pass bővülése, többek között olyan címekkel, mint az F1 23, a Persona 3 Reload, a Palworld és sok más. Érdemes lesz tagnak lenni a következő időszakban is.

Game Pass: 2024. január

Új év, új kalandok – a decemberi ünnepi üresjárat után folytatódik az Xbox Game Pass bővülése konzolon, PC-n és a felhőben egyaránt. Összesen nyolc új játék érkezik az első hullámban, köztük nagyszabású produkciók is.

Xbox 2023-as évösszefoglaló

Most minden Xbox játékos számára lehetőség nyílik, hogy összegezze az év statisztikáit a hivatalos Xbox honlap dedikált oldalán, ahol meg lehet nézni, mi mindennel játszottunk, és főként mennyit, nem beszélve az achievement-vadászat eredményeiről.

Visszaszámlálás Akció 2023

Elkezdődött az év legnagyobb Xbox akciója. Visszaszámolunk az év végéig több, mint 1400 digitális játék- és DLC ajánlattal. Január 2-ig lehet böngészni a kedvezmények között.

Autós szakértők vs Forza Motorsport

Winkler Róbert újságíró, Vályi István a Speedzone-tól és Kiss Norbert ötszörös kamion-Európa-bajnok autóversenyző az ideális csapat, hogy szemrevételezze a Forza Motorsportot. Ebből négyrészes videósorozat készült.

Ez történt a héten

Baldur's Gate 3, Avatar, Game Awards és rengeteg, rengeteg játék és bejelentés volt a héten. A Microsoft hagyományos összefoglaló videójából minden fontos hír megismerhető.

Megjelent a Baldur’s Gate 3

Néhány hónapos csúszást követően végre Xbox Series X|S konzolokra is megjelent a Baldur’s Gate 3, a Larian Studios legújabb, nagyszabású fantasy szerepjátéka. Faerûn sorsa most már az Xbox játékosok kezében is van.

Xbox Adventi Nyereményjáték

Az Xbox Magyarország Facebook oldalán adventi nyereményjáték-sorozat indult, amelynek keretében minden nap értékes nyereményeket lehet szerezni, játékokat és sok minden mást. Érdemes követni és kommentelni.

ID@Xbox Game Demo Winterfest

Téli demóesemény indult Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, amelynek keretében 33 új, független fejlesztésű játékot lehet kipróbálni december 5 és 31 között. Érdemes lehet az ünnepek alatt ezekre is időt szakítani.

Firefight: King of the Hill a Halo Infinite-ben

A december 5-én érkező legújabb frissítéssel végre bekerül a Firefight mód a Halo Infinite multiplayer részébe, ezzel a sorozat történetének legjobb PvE játékmódja újra játszhatóvá válik. A visszatérő módba egy új csavar is került.

Ez történt a héten

Új játékmegjelenések tömege, Xbox Game Pass meglepetések, dinoszauruszok, építkezés és sok minden más. A Microsoft összefoglaló videójából minden kiderül, amit az elmúlt hétről tudni érdemes.

Game Pass: 2023. december

A közeledő ünnepi szezon alkalmából a Microsoft alaposan felduzzasztja az Xbox Game Pass kínálatát, a premier játékok mellett számos régebbi kedvenc és klasszikus cím is bekerül a kínálatba. Decemberben 12 darabbal bővül a keret.

Novemberi Xbox frissítés

A PC-s alkalmazás, a konzolos funkciók és a vezeték nélküli kontrollerek szoftvere is módosul a legújabb Xbox frissítéssel. Kicsi, de hasznos változások érkeztek az Xbox platform minden belépőpontjához.

Xbox Black Friday 2023

A hagyományoknak megfelelően idén is elindult az Xbox Black Friday, digitális Xbox játékok százaival, és akár 50%-os vagy még nagyobb kedvezményekkel. November 17-től 30-ig lehet böngészni az ajánlatok között.

Elérhető a Sea of Thieves: Skull of Siren Song

Folytatódik a Sea of Thieves 10. évadja, amelynek legújabb frissítésével megnyílt a Skull of Siren Song történet. A kalózhajók legénységei egymással versenyezve kereshetik a Sziréndal Koponyáját.